Vejers Strand
- hvor livet mærkes inderst inde.

Det er en fryd at komme til Vejers, uanset årstid, vind og vejr. De åbne vidder i hede landskabet, den store himmel og lange sandstrand, de mange klitter og det bølgende Vesterhav - det er som balsam for sjælen.

 

Jeg har altid været forelsket i Vejers, så da jeg stødte på de første sort/hvide fotos/postkort af byen, var jeg solgt; At kunne genkende mit Vejers, på billeder fra lang tid før jeg blev født, var helt utroligt - det talte til både fortiden, nutiden og fremtiden.


Især postkort er et fantastisk vidnesbyrd med billeder op gennem tiden af velkendte motiver. Derfor faldt det mig meget naturligt, da jeg endelig selv blev ejer i Vejers, at begynde at samle på hobbybasis. 

 

Da det ikke har været nemt at opskaffe postkort, især fra de helt tidlige år, vil jeg gerne dele min hobby med andre, så alle med interesse kan få glæde af de gamle billeder og et kig ind i historiens minder. Så vi kan bevare en fælles kulturarv fra Eventyrets Land inden den moderne teknologi helt overflødiggør postkortet.

 

Alle postkort er i mit private eje og alle fotos er taget af mig. 

 

Venlig Hilsen
Iris

Kontakt